Pauline’ LEF Boost

Van Uitstellen naar Doen

In 540 vóór Christus deed de Griekse filosoof Heraclitus een uitspraak waarmee hij de spreekwoordelijke spijker op de kop sloeg “verandering is de enige constante”. Nothing really changed! Want in het huidige tijdperk van de razendsnelle technologische vernieuwing, geldt dat meer dan ooit…You’ve Got to Keep Moving!

Als organisatie is het niet alleen zaak om die externe veranderingen bij te houden, omdat er bijvoorbeeld opeens een GDPR moet worden ingevoerd. In het proces van constante vernieuwing en verandering is het allerbelangrijkste dat je je mensen blijft motiveren, activeren en enthousiasmeren – Human Capital is KEY!

Met haar aanstekelijke positieve energie zorgt Pauline ervoor dat dat gaat gebeuren!

Ze maakt als Dagvoorzitter en Motivational Speaker dagelijks mee hoe moeilijk het voor organisaties is om mensen écht in beweging te krijgen. En hoe lastig dat is voor organisaties, want wat hebben mensen toch goede excuses om verandering en vernieuwing uit te stellen of niet te doen… Allemaal op basis van angsten en beperkende gedachten… Om samen écht van uitstellen naar doen te komen, is een flinke dosis LEF nodig. En naast LEF ook Focus en Commitment!

Dat is precies wat Pauline’s LEF BOOST levert. Pauline komt in jouw organisatie haar LEF BOOST te geven – of dat nu op locatie is of in kleiner comité op het bedrijf zelf. In één uur zet zij de neuzen dezelfde kant op, wordt er eerlijk gekeken wat er nodig is om de organisatie te activeren en worden er met elkaar doelen gesteld, die óók worden waargemaakt. Het is niet alleen maar serieus, want er wordt gegarandeerd met elkaar gelachen.

Eén ding is zeker na de Pauline’s LEF Boost is iedereen geactiveerd, gemotiveerd en veel zelfverzekerder. Uw organisatie maakt een shift en gaat weer vooruit. Heb jij het LEF om samen die stap te zetten?

Hoe wat waar?

2 Mogelijkheden:

  1. Als onderdeel van je seminar: als energieke opening, als sprankelende wrap-up of als people energizer – anytime during the day.
  2. Als LEF Boost tijdens de lunch lezing, de vrijdagmiddagborrel, de brainstorm op de hei of de maandagochtend vergadering

Voor wie?

Voor iedereen die tijdens een congres, een netwerkbijeenkomst, een hei-sessie of een teambuilding, het LEF heeft om niet alleen te zenden, maar vooral om samen in actie te komen!

Hoe?

  • Via storytelling, Pauline neemt het publiek mee in haar persoonlijke verhaal; van bedrijfs-econome naar actrice in the US, van bonusmoeder naar single mom, van TV presentatrice naar dagvoorzitter naar motivational speaker;
  • Met humor, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd ….. en lachen is op termijn bovendien veel effectiever dan botox;
  • Met inhoud, de combinatie van vrouwelijke flair, haar economische achtergrond en jarenlange ervaring maakt dat ze op decision-making-level inspireert;
  • Met commitment, tijdens de sessie committeert iedereen zich gegarandeerd aan de volgende stap;
  • Flexibel, als er iets is wat bij Pauline hoort, dan is het haar flexibiliteit, schakelen is haar middle-name, en daarom raakt zij élke zaal! Lees: élke!

Kosten?

€ 1.950,00 incl. tel. voorbespreking
Excl. BTW, reiskosten (€ 0,19 per km), incl. telefonische voorbespreking, excl. live voorbespreking (€ 250,00) en materiaal om mee te werken

“Ben jij en jouw organisatie ook toe aan een nieuwe dosis energie, inspiratie en motivatie? Laat ons samen de volgende stap zetten. Heb ook het LEF om het net even anders aan te pakken en bel of mail me! Ciao Pauline”

Pauline de Wilde
T: + 31 6 19 62 04 01
E: pauline@paulinedewilde.com