Dagvoorzitter

Toen ik moeder werd, moest ik 3 dagen later voor RTL 4 Snowmagazine 6 weken draaien in Oostenrijk, Frankrijk etc …. dat dat niet ging hoef ik je niet uit te leggen. Dat je dan opeens van de één op andere dag dan niet meer Snowmagazine presenteert, is best wel een dingetje. Dat je weet dat je van het podium en de camera houdt, is mooi en dus kwam er iets nieuws voor in de plaats. Zo werkt het universum kan ik je vertellen.

Ik kreeg ipv reisprogramma’s voor RTL4 een zakelijk programma voor RTLZ: Duurzaam Ondernemen. En toen kwam ik erachter dat presenteren en inhoud samen gaan, dat vond ik te gek. Want nu kon ik én doen waar ik van hou: being on stage, whatever stage it might be en in gesprek met mensen die vol passie voor hun missie gaan. Mensen in de duurzaamheid hebben namelijk ongelooflijke passie in hun donder.

Na Duurzaam Ondernemen, volgde Lokaal Duurzaam en uiteindelijk Ondernemerszaken. Dat was een mooi programma waarin ik ongelooflijk veel ondernemers heb geïnterviewd, naar hun passie gevraagd heb en natuurlijk ook heb ervaren hoe het pad van een ondernemer loopt.

Op het moment dat die programma’s op de TV werden uitgezonden, werd ik ontdekt door het bedrijfsleven: een vrouw met flair én inhoud. Dat blijkt een perfecte combinatie op corporate events. En zodoende sta ik nu al jaren als dagvoorzitter, moderator so to speak, op de diverse podia in Nederland. De onderwerpen verschillen, ik word veel gevraagd in de financiële sector, mooie combinatie van een vrouw tussen de veelal grijze pakken en die dan ook nog een goed interview kan afleggen …. Daarnaast ligt mijn hart bij ondernemers omdat die veelal hun hart volgen, young potentials omdat die nog vol vertrouwen en vol LEF ergens instappen en hou ik ook van netwerken en netwerkbijeenkomsten, omdat daar zoveel meer uit te halen is dan “Hey how are you doing?”, werk ik graag mee aan verandertrajecten, mindfulness en employability in organisaties. Duurzame inzetbaarheid is echt key, human capital is our biggest asset! Keep that in mind, always! Ik presenteer zowel in het Nederlands als in het Engels, zowel op het podium als voor de camera en zowel heel zakelijk als free as a bird.

Zie ook www.paulinedewilde.com