Coaching en Presentatietechnieken

Personal Coaching

Als je zelf je droom hebt waar gemaakt op je 25e, en van onzeker meisje naar TV presentatrice bent gegaan, dan gun je iedereen hoe je je dan voelt. Vol zelfvertrouwen en plezier door het leven. Dat gaat niet van de één op andere dag en wil ook niet zeggen dat het elke dag feest is. Wat het wel wil zeggen is dat je je daarmee zoveel sterker en liefdevoller voelt. Als je doet waar je van houdt wandel je blijer door het leven en maken we met elkaar de wreeld mooier. En daarom wil ik je helpen ook jouw pad, of zoals mijn BFF Oprah het zo mooi zegt: Your Soul Purpose, te vinden en vooral te leven. Samen gaan we via diverse levels naar jouw pad. Daar heb je natuurlijk weer LEF voor nodig, maar samen is dat net iets makkelijker dan alleen. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Presentatietechnieken

Als klein meisje al stond ik urenlang met een roze borstel voor de spiegel te zingen, teksten te oreren en verhalen te maken. Ik schreef op de lagere school een eigen musical en wist: dat podium dat ben ik. Gelukkig heb ik via een omweg nu weer dat podium gevonden. Presenteren vind ik het leukste dat er is….dat dat niet voor iedereen geldt weet ik als geen ander. Vriendinnen van mij melden zich letterlijk ziek als ze aan de beurt zijn om de wekelijkse vergadering voor te zitten….ik snap daar natuurlijk niets van en wil je graag helpen om met presenteren jezelf en je verhaal laten zien…en het nog leuk te vinden ook. Ok leuk te vinden is misschien 3 stappen verder, maar laten we beginnen met dat je het zonder vlekken in je nek, stotteren en flauwvallen gaat doen!

Heb jij binnenkort een presentatie, moet je een vergadering voorzitten of heb je een sollicitatie gesprek? Laat me je helpen. Samen gaan we naar de inhoud van je verhaal kijken en ik help je op het gebied van non verbale communicatie, zodat je overkomt zoals jij bent. En dat lijkt spannend en dat is superleuk!

Bel me want niets leukers dan presenteren, echt believe me.

Kosten?

Op aanvraag